Start Ons aanbod Diensten aan huis

Diensten aan huis

Handige diensten aan huis? Snel en eenvoudig geregeld. Veel gemak voor u als u niet meer zo mobiel bent? Of gewoon weinig tijd heeft. Waar kunnen we u bij helpen? De kapper, pedicure of audicien aan huis? Of heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte? Wilt u liever de maaltijd laten bezorgen? Iedereen kan een dienst aan huis aanvragen, maar als lid krijgt u korting. Wij werken alleen met betrouwbare dienstverleners. Alles is dus goed geregeld. Kies met een gerust gevoel uit ons aanbod wat u nodig heeft.

Hoe werkt het?

U heeft een dienst aan huis nodig? In het totaalaanbod A-Z staat bij elke dienst een leverancier bij u in de buurt. Ook kunt u via bovenstaande zoekbalk naar de dienst zoeken in uw postcode gebied. U kiest vervolgens de leverancier van uw keuze via deze site. U kunt rechtstreeks een contactverzoek indienen voor het maken van een afspraak. Onze leverancier neemt dan binnen 24 tot 48 uur contact met u op.

Hoe betaalt u?

U betaalt direct aan de persoon of bedrijf die bij u thuis de dienst heeft geleverd. Bent u lid? Laat dan uw ledenpas zien, u krijgt altijd korting!

Als u niet tevreden bent

Bent u niet tevreden? Vertel dit dan aan de persoon die u helpt. Onze serviceleveranciers hebben een eigen beroepsaansprakelijkheid. Vivium Services is niet verantwoordelijk voor de verrichte werkzaamheden. Als u er samen niet uit komt, dan zoeken we samen met u naar een oplossing.