Start Ons aanbod Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

  • Gratis uitleen loophulpmiddelen
  • 5% tot 10% korting op huur- en koopcontracten
  • Scootmobiel testdagen
  • Levering aan huis
  • Full-concept: installatie en montage

FullMobility levert een volledig assortiment aan zorg- en (revalidatie) hulpmiddelen. Als u door omstandigheden tijdelijk loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator nodig heeft dan kunt u deze als lid van Vivium gratis lenen. Voor producten die niet vergoed worden geldt 5 tot 10% korting op het koopassortiment voor leden van Vivium.

Compleet assortiment

FullMobility levert hulpmiddelen voor alle fasen van het leven. Dit zijn zowel hulpmiddelen die gebruikt worden bij ziekte en handicap, als artikelen om gezond en actief te blijven. U kunt bij FullMobility terecht voor o.a. scootmobielen, rollators, aangepaste bedden en diverse ADL-middelen. Maar ook voor aangepaste mobiele telefoons. FullMobility biedt u een volledig aanbod op maat aan. De uitleenhulpmiddelen kunt u ophalen in de winkel in Bussum of op het Vivium uitleenpunt in Muiderberg.
Bekijk het complete assortiment.

Kopen, huren, lenen

Bij FullMobility kunt u terecht voor zowel koop als huur van hulpmiddelen, nieuw of gebruikt. FullMobility biedt ook installatie en montage van hulpmiddelen aan huis.

Gratis loophulpmiddelen voor leden

Vivium leden mogen gratis loophulpmiddelen lenen (maximaal 6 weken) dit zijn: krukken, looprekken en rollators.

Vergoeding

Zorgverzekeraars en gemeenten vergoeden soms meer dan u denkt. De medewerkers van FullMobility weten u daar alles over te vertellen.

Altijd korting voor leden

Leden van Vivium Services krijgen op vertoon van de ledenpas 10% korting op koopassortiment hulpmiddelen. En 5% op aangepaste stoelen, scootmobielen en tilliften.

Contact FullMobility winkel

Bezoekadres: Vlietlaan 54 in Bussum
Openingstijden: ma t/m vrij van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Telefoon: (035) 7 601 580
E-mail: info@fullmobility.nl
Storingsdienst (24/7): (035) 7 601 579

Meer informatie over FullMobility